Kasten op maat van Dorland Kasten

Ontwerp je eigen kast op maat

Elke kamer in jouw woning of bedrijf heeft een eigen karakter en sfeer. Je wilt geen kast zoals die er voor iedereen is, maar een mooie kast op maat die helemaal bij het overige interieur past. Een kast van DK Kasten op maat zorgt voor het optimaal benutten van de ruimte met de door jouw gekozen kastindeling en sfeer.

Ontwerp je kast op maat naar je eigen smaak en wensen. Ook als de kastenwand in een aparte hoek of onder een afwijkende afschuining moet komen. Wij zullen deze tot op de millimeter nauwkeurig voor je inmeten, produceren en desgewenst monteren.

 

Ruime keuze en vrijheid

Het kastinterieur is uit te voeren in ruim 150 hout of uni kleuren en voor de schuif- en draaideuren zijn de mogelijkheden zelfs nog uitgebreider. Ruim 250 hout-uni decors en 40 spiegel- en glasdecors! 

Daarnaast heb je bij ons de volledige vrijheid wat betreft de indeling en uitstraling van jouw kastenwand. Wil je bijvoorbeeld extra planken voor leg, meerdere lades met demping of een garderobelift? En een kast met schuifdeuren, draaideuren of juist een luxe inloopkast op maat? Wij passen de kast naar jouw wensen aan. Met ons geavanceerd 3D tekenprogramma zie je daarnaast ook direct het resultaat en de prijs van je ontwerp.

Luxe kasten op maat

Dorland Kasten BV h/o VTH Kasten is producent van kasten op maat. Je kunt bij ons terecht voor een luxe schuifdeurkast, draaideurkast of inloopkast op maat. Natuurlijk wordt jouw kast gemaakt in de door jezelf gekozen decors en in de maatvoering die jij wenst. Onze meubelfabriek is gevestigd in Duiven, maar met ons dealernetwerk kun je onze kasten altijd bij een verkooppunt bij jou in de buurt vinden.

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten, Stijlvol en praktisch Als je op zoek bent naar een oplossing die niet alleen voldoet aan jouw opbergruimtebehoeften, maar ook een vleugje stijl en kwaliteit aan jouw interieur toevoegt,

Lees meer »

Inloopkasten op maat

Inloopkasten, ruimte om te leven Op zoek naar een manier om uw ochtenden minder stressvol en chaotisch te maken? DK – VTH Kasten biedt de perfecte oplossing met onze op

Lees meer »

Draaideurkasten op maat

Draaideurkasten: Vorm en functie in balans Draaideurkasten op maat van DK – VTH Kasten bieden de perfecte balans tussen vorm en functie. Dit duurzame en slimme kastsysteem is de ultieme

Lees meer »