Kasten op maat van Dorland Kasten

Ontwerp je eigen kast op maat

Elke kamer in jouw woning of bedrijf heeft een eigen karakter en sfeer. Je wilt geen kast zoals die er voor iedereen is, maar een mooie kast op maat die helemaal bij het overige interieur past. Een kast van DK Kasten op maat zorgt voor het optimaal benutten van de ruimte met de door jouw gekozen kastindeling en sfeer.

Ontwerp je kast op maat naar je eigen smaak en wensen. Ook als de kastenwand in een aparte hoek of onder een afwijkende afschuining moet komen. Wij zullen deze tot op de millimeter nauwkeurig voor je inmeten, produceren en desgewenst monteren.

 

Ruime keuze en vrijheid

Het kastinterieur is uit te voeren in ruim 150 hout of uni kleuren en voor de schuif- en draaideuren zijn de mogelijkheden zelfs nog uitgebreider. Ruim 250 hout-uni decors en 40 spiegel- en glasdecors! 

Daarnaast heb je bij ons de volledige vrijheid wat betreft de indeling en uitstraling van jouw kastenwand. Wil je bijvoorbeeld extra planken voor leg, meerdere lades met demping of een garderobelift? En een kast met schuifdeuren, draaideuren of juist een luxe inloopkast op maat? Wij passen de kast naar jouw wensen aan. Met ons geavanceerd 3D tekenprogramma zie je daarnaast ook direct het resultaat en de prijs van je ontwerp.

Luxe kasten op maat

Dorland Kasten BV h/o VTH Kasten is producent van kasten op maat. Je kunt bij ons terecht voor een luxe schuifdeurkast, draaideurkast of inloopkast op maat. Natuurlijk wordt jouw kast gemaakt in de door jezelf gekozen decors en in de maatvoering die jij wenst. Onze meubelfabriek is gevestigd in Duiven, maar met ons dealernetwerk kun je onze kasten altijd bij een verkooppunt bij jou in de buurt vinden.

Schuifdeurkasten op maat

Stijlvol en praktisch Met een schuifdeurkast op maat van Dorland Kasten, creëer je ruimte. Ons geruisloze aluminium schuifdeur systeem staat voor extra kwaliteit en jouw schuifdeurkast gaat naadloos over in het

Lees meer »

Inloopkasten op maat

Ruimte om te leven ’s Ochtends aankleden zonder je partner wakker te maken, direct vinden wat je zoekt en ruime opbergmogelijkheden. Een inloopkast op maat creëert rust en zorgt voor

Lees meer »

Draaideurkasten op maat

Draaideurkasten: Vorm en functie in balans Een duurzaam en slim kastsysteem vindt je terug in de draaideurkasten op maatvan Dorland Kasten. Dankzij onze draai -en vouwdeuren creëer je een gemak

Lees meer »