Genoeg ruimte om op te bergen

Het hebben van ruime en goed georganiseerde opslagoplossingen is essentieel voor elk kantoor, vooral als het gaat om het opslaan van belangrijke documenten en bestanden. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing voor u – onze op maat gemaakte kantoorkasten! Heeft u ooit overwogen om een schuifdeurkast te installeren die van muur tot muur en van vloer tot plafond loopt, met voldoende ruimte voor al uw rapporten, facturen en ander papierwerk? U kunt zelfs een speelse touch aan uw kantoor toevoegen met verschillende decoratiecombinaties.

Daarnaast bieden wij luxe op maat gemaakte draaideurkasten met dezelfde interieur mogelijkheden als de schuifdeurvarianten. Met deze op maat gemaakte kasten zullen ruimtebeperkingen geen probleem meer zijn. Wij kunnen zelfs complete bureausets inclusief ladeblokken leveren die aansluiten bij de stijl van uw kastenwand en een samenhangend uiterlijk voor uw gehele kantoor creƫren.

Laat ons u helpen uw werkruimte te transformeren naar een schone, georganiseerde en visueel aantrekkelijke omgeving. Onze prachtige op maat gemaakte kantoorkasten zullen ongetwijfeld uw efficiĆ«ntie en productiviteit verbeteren, terwijl u indruk maakt op uw klanten en collega’s.

Kantoorkast op maat - Dorland Kasten

Kasten voor je bedrijf

Bij DK – VTH Kasten kun je het interieur volledig naar eigen wens samenstellen. We bieden diverse opties op het gebied van materialen en luxe accessoires. Elke kastelement kan voorzien worden van meerdere legplanken, laden, of hangmapladen. Zo ontwerp je jouw ideale kast die echt aanvoelt als thuis. Bij DK -VTH Kasten heb je de keuze uit verschillende hout- of uni-decors. Extra luxe is mogelijk door interne Ledverlichting en door decors met een plaatdikte van 28 millimeter te gebruiken. Alle decors zijn ook onderling te combineren om jouw perfecte op maat gemaakte kast te realiseren.

Onze dealers helpt graag bij het maken van jouw keuzes. Door jouw ideale kast op papier te zetten zorgen zij ervoor dat jouw wensen vertaald worden naar een luxe op maat gemaakte kantoorkast waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Je vindt ons bij:

Morgana Waddinxveen
Mondaine Almere
HomeCenter Wolvega