Kasten op maat - Dorland Kasten

Kast op maat voor het bedrijf

Genoeg om op te bergen 


Op elk kantoor zal er opbergruimte nodig zijn om bijvoorbeeld ordners en mappen netjes op te bergen, of bijvoorbeeld om de printer netjes weg te werken. Hier kunnen wij je mee helpen met een mooie kantoorkast op maat. Wat te denken van een schuifdeurkast over de volledige breedte en hoogte van jouw kantoor? Er ontstaat zo genoeg ruimte om al je verslagen, facturen en dergelijke in op te ruimen. Maak de ruimte speels door diverse decors met elkaar te combineren. Ook met een luxe draaideurkast op maat is het probleem van ruimtegebrek verleden tijd. Het interieur heeft immers dezelfde mogelijkheden als bij een schuifdeurkast op maat.

Wil je de stijl van de kastenwand helemaal doortrekken in je bedrijf, dan kunnen wij je ook complete bureau’s met ladeblokken leveren.

Kantoorkast op maat - Dorland Kasten

Dorland Kasten levert de kast die bij je past.

Om je goed en snel van dienst te kunnen zijn, neem je de globale maten van de ruimte mee naar een van onze dealers of je vult deze in in ons offerte formulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat je wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Onze service

Dorland Kasten neemt je alles uit handen. Nadat je jouw wensen bij onze dealer kenbaar hebt gemaakt en de opdracht is geplaatst, komen wij of jouw adviseur de ruimte bij je opmeten. Daarna zullen wij de maatwerkkast in productie nemen en een afspraak met je maken wanneer je de kastenwand geplaatst zou willen hebben. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat je binnen 3 tot 6 weken na bestelling de kast op maat bij je klaar staat om ingeruimd te worden.

Onze kasten zijn onder andere te zien bij:

Eijerkamp Zutphen
Kastenstudio Duiven
TMC Wonen

Meer verkooppunten zoeken