Ons full service pakket

Wat kan je van ons verwachten?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kast of opbergsysteem? Zoek niet verder dan DK – VTH Kasten! Ons team van experts is toegewijd aan het leveren van topklasse service aan onze klanten. Vanaf het moment dat u contact opneemt met onze dealer en uw bestelling plaatst, regelen wij alles voor u. We bieden zelfs een professionele meetdienst om ervoor te zorgen dat uw kast perfect past in uw ruimte. Nadat de metingen zijn genomen, bouwen onze ervaren ambachtslieden uw op maat gemaakte kast en is deze snel gevuld met al uw spullen.

Onze toewijding aan kwaliteit stopt daar niet. We begrijpen dat het kiezen van het juiste meubel een grote beslissing kan zijn en daarom bieden we ook afspraken met onze dealers om onze uitgebreide collectie persoonlijk te bekijken. 

Bij DK – VTH Kasten zijn we trots op onze full-service aanpak. Zodra uw kast is gemaakt, zal ons team het professioneel monteren en ervoor zorgen dat alles naar uw zin is. Moet er een stopcontact in uw kast worden ge├»nstalleerd? Geen probleem, wij regelen het voor u. Zodra de montage is voltooid, laten we uw ruimte schoon en klaar voor gebruik achter. En als er problemen ontstaan, garanderen wij dat we ze binnen enkele weken opgelost hebben.

Onze gratis en vrijblijvende offertes, meet- en installatieafspraken, on-site advies en topklasse klantenservice zijn allemaal onderdeel van ons full-service pakket. We bieden onze dealers alles wat ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw bestelling zonder problemen verloopt. Laat ons dus alles regelen en u op de hoogte houden van elke stap van het proces.