Ons full service pakket

Wat mag je van ons verwachten?

Onze service

Dorland Kasten neemt je alles uit handen. Nadat je je wensen bij onze dealer kenbaar hebt gemaakt en de opdracht heeft geplaatst, komen wij de ruimte bij je opmeten. Daarna zullen wij de maatwerkkast in productie nemen en een afspraak maken wanneer je de kastenwand geplaatst zou willen hebben. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat jouw eigen kast op maat klaar staat om ingeruimd te worden.

Eerste kennismaking

Voor een persoonlijk gesprek kunt je één van onze dealers bezoeken en zien wat Dorland Kasten jouw te bieden heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om op onze site eerst een offerte aan te vragen. 

Inmeten

Dorland Kasten beschikt over een eigen inmeet-dienst die bij jouw thuis of op kantoor de exacte maten komt opmeten. Zo nemen wij het risico op een foute maatvoering bij je weg.

Montage

Het monteren van jouw kastenwand wordt door ons eigen montageteam, of door het montageteam van onze dealer, verzorgt. Heb je een stopcontact dat je graag wilt blijven gebruiken in de kast? Dan zorgen wij dat dit mooi en vakkundig wordt verwerkt. Na de montage wordt alles schoongemaakt en netjes achtergelaten. Het enige dat je nog hoeft te doen, is het inruimen van de kast!

Service

Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, garanderen wij dat de service binnen enkele weken is opgelost.

Full-service voor jouw en onze dealers

Dorland Kasten biedt voor jouw en al onze dealers een full-service pakket aan, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over planning en afwikkeling van de bestelling. Uiteraard wordt je van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Wat biedt Dorland Kasten u aan:

Gratis en vrijblijvende offerte
– Plannen van inmeet- en montagedata
– Inmeten en advies aan huis
– Montage door eigen montageteams
– Eventuele service wordt binnen enkele weken verholpen