Kasten op maat - Dorland Kasten

Schuifdeurkast op maat

Stijlvol en praktisch


Ruimte creëren zonder concessies te doen aan de ruimte en kiezen voor het beste. Dat bereikt je met een een schuifdeurkast op maat van Dorland Kasten.
Ons geruisloze aluminium schuifdeursysteem staat voor extra kwaliteit en jouw schuifdeurkast gaat naadloos over in het interieur. Reken op passende oplossingen, bijvoorbeeld als je een schuine wand hebt waar je een schuifdeurkast onder wilt laten plaatsen. Met onze schuifdeurkasten zul je geen hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering.

De schuifdeuren en het kastinterieur worden alleen vervaardigd uit de beste materialen. Je kunt bij jouw schuifdeuren op maat kiezen uit vier profieltypes, een smal of breed profiel met een greep of juist een mooi strak design. Daarnaast zijn de aluminium profielen ook nog in alle RAL kleuren leverbaar en heb je een keuze uit meer dan 150 decors als vulling

Schuifdeurkast op maat - Dorland Kasten

Het interieur van jouw schuifdeurkast op maat

Doordat je bij ons zelf bepaalt, kun je jouw kastinterieur naar eigen gebruik samenstellen. Door veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en combinaties, ontwikkel je een schuifdeurkast waarmee je je direct identificeert. Door het interieur aan te vullen met meerdere hangroedes, planken, lades of een spiegel, creëer je jouw eigen schuifdeurkast op maat. Wij gebruiken een interieurdikte van 18 en 25 millimeter en hierbij heb je de keuze uit meer dan 80 kleuren die ook nog eens te combineren zijn. Natuurlijk zal de adviseur je graag helpen bij het maken van je keuzes in decor en indeling. Laat je dagelijkse rituelen de revue passeren en zet je ideale kast op papier. Daarmee zorgen zij dat jouw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Schuifdeurkast op maat - Dorland Kasten

Klassieke, moderne of landelijke stijl schuifdeuren

Ook voor een klassieke, moderne of landelijke uitstraling kun je terecht bij Dorland Kasten. De klassieke schuifdeuren hebben een mooie bossing in het plaatmateriaal dat zorgt voor diepte in de schuifdeuren. Daarnaast heeft Dorland Kasten ook volledig vlakke schuifdeuren in het assortiment.

Onze kasten zijn onder andere te zien bij:

Eijerkamp Zutphen
Kastenstudio Duiven
TMC Wonen

Meer verkooppunten zoeken