Schuifdeurkasten op maat

Stijlvol en praktisch

Met een schuifdeurkast op maat van Dorland Kasten, creëer je ruimte. Ons geruisloze aluminium schuifdeur systeem staat voor extra kwaliteit en jouw schuifdeurkast gaat naadloos over in het interieur. Reken op passende oplossingen, bijvoorbeeld als je een schuine wand hebt waar je een schuifdeurkast onder wilt laten plaatsen. Met onze schuifdeurkasten op maat zal je geen hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering.

Jouw schuifdeuren en kastinterieur worden alleen vervaardigd uit de beste materialen. Je kunt bij jouw schuifdeuren op maat kiezen uit vier verschillende profielen en zijn, naast onze vier basiskleuren, in alle RAL kleuren leverbaar. Om de schuifdeuren jouw eigen karakter mee te geven, heb je een keuze uit meer dan 275 decors als deurvulling.

Schuifdeurkast op maat - Dorland Kasten

Het interieur van jouw schuifdeurkast op maat

Doordat je bij ons alles zelf bepaalt, kun je jouw kastinterieur naar eigen gebruik samenstellen. Door veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en combinaties, ontwikkel je een schuifdeurkast waarmee je je direct identificeert. Door het interieur aan te vullen met meerdere hangroedes, planken, lades of een spiegel, creëer je jouw eigen schuifdeurkast op maat. Voor het interieur heb je de keuze uit meer dan 175 kleuren die te combineren zijn. Natuurlijk zal de adviseur je graag helpen bij het maken van je keuzes in decor en indeling. Laat je dagelijkse rituelen de revue passeren en zet je ideale kast op papier. Daarmee zorgen wij dat jouw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Schuifdeurkast op maat - Dorland Kasten

Klassieke, moderne of landelijke stijl schuifdeuren

Ook voor een klassieke, moderne of landelijke uitstraling kun je terecht bij Dorland Kasten. De klassieke schuifdeuren hebben een mooie bossing in het plaatmateriaal dat zorgt voor diepte in de schuifdeuren. Daarnaast heeft Dorland Kasten ook volledig vlakke schuifdeuren in het assortiment.

Verkooppunt zoeken