Kasten op maat - Dorland Kasten

Kleuren en decors

Onderstaande decors zijn leverbaar voor het kastinterieur, draaideuren en schuifdeuren. Alle decors zijn onderling ook nog te combineren, zodat je jouw maatwerkkast helemaal naar eigen smaak kan ontwerpen.

Scroll naar onze Egger decors
Scroll naar onze glas en spiegel decors

DecoLegno Seta

Gladde structuur

Maloja

Tussen al het structuurgeweld brengt Maloja de rust terug in de wereld van houtdesigns. De soft touch en zichtbare houtnerf van Esdoorn geeft extra dimensie aan de perceptie van Maloja. De structuur is voelbaar, zichtbaar en volgt bij diverse varianten de belijning van het verfijnde houtdecor. Maloja gaat terug naar de basis van geschuurd mat gelakt hout met voelbare nerf en poriën. Maloja heeft aan beide zijden dezelfde structuur die bij sommige varianten “synchroon” loopt.

Penelope

De linnen-achtige texture is wat decor Penelope van Cleaf zo bijzonder maakt. Technologische innovatie heeft het mogelijk gemaakt om een oppervlak te creëren dat zowel voelbaar als optisch doet denken aan textiel. Daarmee geeft u een meubel- of interieurontwerp een geraffineerde en elegante uitstraling. Het kleurenpallet is opgebouwd uit lichte naturellen en stevige tonen als bruin en antracietgrijs. Beide zijden hebben dezelfde structuur.

Smart

De belijning van de structuur Smart is verward en kenmerkt zich als een dicht web van draden en geeft tevens de uitstraling van geschilderd hout zonder vakmanschap. Smart is een structuur die op vele manieren kan worden geïnterpreteerd. Door Smart worden uni kleuren op een hoger niveau gezet. Uni met Smart de nieuwe trend. Beide zijden hebben dezelfde structuur.

Matrix

Matrix zorgt voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, in een materiaal dat zowel geavanceerd als organisch is. Matrix is een voelbare diepe verticale houtnerfstructuur, die door de matte uitstraling zeer natuurgetrouw aandoet. De textuur is ruw, down to earth. Perfecte functionaliteit in harmonie met de omgeving. Beide zijden hebben dezelfde structuur.

Reflex

Luxe hoeft er niet altijd duimendik op te liggen, maar kan ook subtiel voelbaar zijn. De Reflex heeft een uitstraling van luxe zijde met een subtiele verticale glansdraad. Met de Reflex wordt gemakkelijk een bijzondere en warme sfeer gecreëerd met een exclusieve uitstraling.  Reflex heeft aan beide zijden dezelfde structuur.

Sablé

De Sablé structuur is een matte, stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout. Zandstralen haalt het natuurlijke karakter naar voren, doordat de zachtste delen van het hout weg gestraald worden. De nerf komt beter uit en het hout krijgt meer reliëf. Het effect is een prachtige rustieke uitstraling. De Sablé heeft aan twee zijden dezelfde structuur.

Talco

De Talco structuur heeft een ultra matte finish en is leverbaar in eigentijdse marmer decors en diverse uni kleuren. Hiermee haakt deze collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf in op de laatste designtrends. Marmer is een favoriet materiaal in keukens, badkamermeubels, wandafwerking, dressoirs, open haard ombouwen en tafelbladen. De natuurgetrouwe uitstraling van de marmer decors uit de collectie Talco geven een chique uitstraling aan ieder project in de horeca, kantoor, hotel, retail of particuliere sector. Talco heeft aan één zijde textuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Azimut

Azimut is geïnspireerd door de levendige textuur van cederhout, veroudering en gedragen door het verstrijken van de tijd. De verhoogde houtnerf roept herinneringen van vervlogen tijden uit een lang verleden, voor een allesomvattend en warme sfeer. De groeven zijn een geruststellend getuigen van het verleden, die in moderne stijl van leven goed past. HPL is beschikbaar in de structuur Frassino, wel kleurmatch, geen structuurmatch. Esperia heeft aan één zijde textuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Esperia

Esperia is de chique synchroon structuur waar dosse en quartier hout op een eigentijdse manier zijn gecombineerd. Daar waar men behoefte heeft aan een chique uitstraling met het behaaglijke gevoel van hout is Esperia door haar gevlamde tekening en gewilde variant. De zwart en wit varianten geven dat minimalistische effect waar mat en glans elkaar verfijnd aanvullen. De hout decors zijn door de gekozen kleurencombinatie goed te combineren met veel andere materialen. Esperia heeft aan één zijde textuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Pembroke

Pembroke is gebaseerd op natuurlijke inspiraties. Het oppervlak is meer intrigerend gemaakt door haar gedetailleerde synchroon belijning en noesten. Pembroke brengt ons terug naar de naturel uitstraling van eiken. De diepte van de structuur speelt met het licht wat de Pembroke een esthetisch en tactiele uitstraling geeft. Pembroke heeft aan een zijde structuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Sherwood

Structuur Sherwood van Cleaf geeft de optimale beleving van natuurlijk hout. Het reliëf is uniek in zijn soort en heeft een doorleefde, rustieke uitstraling. De matte optiek versterkt het natuurlijke karakter en deze combineert goed met andere materialen in het interieur. Zie, voel en beleef deze collectie plaatmateriaal als passend alternatief voor echt hout. Sherwood heeft aan een zijde structuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Tivoli

De collectie Tivoli is herkenbaar aan de gevlamde tekening in combinatie met de uitgesproken synchroon structuur van kwartierhout. Wat de ogen zien, ervaren de vingers. Deze collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf heeft een natuurlijke, chique uitstraling. Door de verfijnde kleurnuance in het hout is de Tivoli veelzijdig in zijn toepassing voor interieur- en meubelontwerp. Tivoli heeft aan een zijde structuur en andere zijde is in gelijke kleur Maloja.

Egger Decors

Structuur 9: Toegepast op unikleuren en houtdecoren geeft dit een zeer zachte en natuurlijke uitstraling. Deze structuur past in de trend van matte oppervlakken.

Scroll naar onze DecoLegno decors
Scroll naar onze glas en spiegel decors

Glas en spiegel decors voor schuifdeuren en draaideuren.


Scroll naar onze DecoLegno decors
Scroll naar onze Egger decors