Draaideurkasten op maat

Draaideurkasten: Vorm en functie in balans

Een duurzaam en slim kastsysteem vindt je terug in de draaideurkasten op maat
van Dorland Kasten. Dankzij onze draai -en vouwdeuren creëer je een gemak met onbegrensde opbergmogelijkheden. Denk maar eens aan een vouwdeur-kast over de hele breedte van uw slaapkamer. Of een draaideurkast onder een schuine wand of in een hoek?

Jouw draaideurkast op maat is schitterend van binnen en buiten. Je hebt een keus uit ruim 240 decors voor de draaideuren en meer dan 175 decors voor het kastinterieur. De draaideurkast wordt volledig aan de hand van jouw gebruiksbehoeften ingedeeld. Bovendien wordt jouw kast op maat met liefde voor het meubelmakers vak binnen enkele weken voor jouw geproduceerd en desgewenst gemonteerd.

Draaideurkast op maat

Het interieur achter de draaideuren

Natuurlijk is de buitenzijde van je draaideurkast belangrijk, maar een goed ingerichte kast op maat zorgt voor extra rust. Het interieur kun je bij Dorland Kasten helemaal naar eigen gebruik samenstellen. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van diverse materialen en luxe accessoires. In elk element van de kast kun je meerdere legplanken, kleding roedes, slow-lades of bijvoorbeeld schoenenrekken laten zetten. Zo ontwerp je een kast waarmee je je direct thuis voelt. Bij Dorland Kasten heb je een ruime keus uit diverse hout of uni decors. Om extra luxe te realiseren is het interieur ook te verkrijgen met interne LED verlichting en zijn er diverse decors met een plaatdikte van 25 millimeter te verkrijgen. Alle decors zijn onderling ook te combineren, zodat je echt jouw eigen kast op maat kan realiseren.

Onze dealer helpt je graag helpen bij het maken van jouw keuzes. Zet jouw ideale kast op papier en daarmee zorgen zij dat jouw wensen worden vertaald naar een luxe draaideurkast op maat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Verkooppunt zoeken

Onze service en productie

DK – VTH Kasten op maat neemt graag alles uit je handen. Van inmeten tot en met de montage kunnen wij voor jou doen. 

Na het plaatsen van een order zal onze medewerker, of die van je adviseur, de beschikbare ruimte opmeten om de definitieve maten op te nemen. Hierbij worden ook de laatste puntjes op de i gezet en kun je de indeling nog steeds veranderen. 

Als er nog wijzigingen zijn, zal dit worden doorgenomen in de showroom en dan kan de bestelling naar ons toe. Hierna zullen wij aan de gang gaan om de materialen voor u te bestellen en op maat te maken. Ook wordt er met je doorgenomen wanneer wij de kast kunnen komen plaatsen of af te leveren.

Vervolgens zullen wij de draaideurkast volledig op maat produceren in onze eigen meubelfabriek te Duiven. Hierbij worden hele platen van 2.80 x 2.07 cm tot onderdelen van jouw kast gefabriceerd. Dit doen wij met de nieuwste machines en met grote nauwkeurigheid.

Als laatste zal de montage door ons eigen team, of die van de dealer, worden verricht. Mocht er toch wat fout zijn gegaan in de meting, productie of bestelling dan zullen wij dit op een zo’n mogelijke termijn herstellen.

Al met al loopt u geen enkel risico en kunt u binnenkort genieten van een draaideurkast op maat van DK – VTH Kasten.