Kasten op maat - Dorland Kasten

Draaideurkast op maat

Vorm en functie in balans

 

Een duurzaam en slim kastsysteem vindt je terug in een draaideurkast op maat van Dorland Kasten. Dankzij onze draai -en vouwdeuren creëer je een gemak met onbegrensde opbergmogelijkheden. Denk maar eens aan een vouwdeur-kast over de hele breedte van uw slaapkamer. Of een draaideurkast onder een schuine wand of in een hoek?

Jouw draaideurkast op maat is schitterend van binnen en buiten. Je hebt een keus uit ruim 240 decors voor de draaideuren en meer dan 175 decors voor het kastinterieur. De draaideurkast wordt volledig aan de hand van jouw gebruiksbehoeften ingedeeld. Bovendien wordt jouw kast op maat met liefde voor het meubelmakers vak binnen enkele weken voor jouw geproduceerd en desgewenst gemonteerd

Draaideurkast op maat

Het interieur achter de draaideuren

Natuurlijk is de buitenzijde van je draaideurkast belangrijk, maar een goed ingerichte kast op maat zorgt voor extra rust. Het interieur kun je bij Dorland Kasten helemaal naar eigen gebruik samenstellen. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van diverse materialen en luxe accessoires. In elk element van de kast kun je meerdere legplanken, kleding roedes, slow-lades of bijvoorbeeld schoenenrekken laten zetten. Zo ontwerp je een kast waarmee je je direct thuis voelt. Bij Dorland Kasten heb je een ruime keus uit diverse hout of uni decors. Om extra luxe te realiseren is het interieur ook te verkrijgen met interne LED verlichting en zijn er diverse decors met een plaatdikte van 25 millimeter te verkrijgen. Alle decors zijn onderling ook te combineren, zodat je echt jouw eigen kast op maat kan realiseren.

Onze dealer helpt je graag helpen bij het maken van jouw keuzes. Zet jouw ideale kast op papier en daarmee zorgen zij dat jouw wensen worden vertaald naar een luxe draaideurkast op maat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Verkooppunt zoeken