Draaideurkasten op maat

Draaideurkasten: Vorm en functie in balans

Draaideurkasten op maat van DK – VTH Kasten bieden de perfecte balans tussen vorm en functie. Dit duurzame en slimme kastsysteem is de ultieme opbergoplossing die zich aanpast aan iedere ruimte. Met de vele opties voor draai- en vouwdeuren, is er vrijwel onbeperkte keuze aan opbergmogelijkheden, waaronder de optie van een vouwdeur-kast die zich over de gehele breedte van de slaapkamer uitstrekt of een draaideurkast onder een schuine wand of in een hoek.

DK – VTH Kasten biedt meer dan 240 decors voor de draaideuren en meer dan 175 decors voor het kastinterieur, wat ervoor zorgt dat jouw kast er van binnen en buiten fantastisch uitziet en volledig aan jouw specifieke gebruikseisen voldoet. Bovendien worden de kasten met liefde voor meubelmakersvak binnen enkele weken geproduceerd en desgewenst gemonteerd.

Draaideurkast op maat

Het interieur achter de draaideuren

Het interieur van jouw draaideurkast is even belangrijk als het exterieur, omdat een goed ingerichte kast zorgt voor rust. Het is daarom mogelijk om het interieur volledig aan te passen aan je eigen wensen en behoeften. DK – VTH Kasten biedt veel opties op het gebied van verschillende materialen en luxe accessoires, van meerdere legplanken, kledingroedes tot slow-lades en schoenenrekken, wat ervoor zorgt dat je altijd een kast creëert waarmee jij je direct thuis voelt.

Om extra luxe te realiseren, kun je kiezen voor een interieur met interne Ledverlichting en diverse decors met een plaatdikte van 28 millimeter. Alle decors zijn onderling te combineren, zodat je echt jouw eigen kast op maat kunt realiseren.

Onze dealer helpt je graag bij het maken van jouw keuzes en zorgt ervoor dat jouw ideeën worden vertaald naar de perfecte draaideurkast op maat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Onze service en productie

Onze service en productie omvat het gehele productieproces, van inmeten tot en met de montage. De medewerkers van DK – VTH Kasten op maat meten de beschikbare ruimte op, zetten de laatste puntjes op de i en indien gewenst kan de indeling nog steeds veranderd worden. Het productieproces vindt plaats in onze eigen meubelfabriek in Duiven, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste machines en met grote nauwkeurigheid. Mocht er toch iets misgaan tijdens de meting, productie of bestelling, dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Bij DK – VTH Kasten op maat loopt u dus geen enkel risico en kunt u binnenkort genieten van uw perfecte draaideurkast op maat..

Je vindt ons bij:

Kastenstudio Duiven
Eijerkamp Zutphen
TMC Wonen Kruiningen